Loading...
B-Relaxed...

Iedereen die een reservatie maakt bij B-Relaxed verklaart zich automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en huisregels.

Reservaties


U kan reserveren voor het gebruik van de privé sauna op de volgende 3 manieren:

- Online via onze website
- Telefonisch op het nummer 0495 28 31 65
- Email: info@b-relaxed.be

Voor last minute boekingen vragen wij u:

Minstens 2 uur op voorhand te boeken. Indien u minder dan 2 uur op voorhand heeft geboekt, kan B-Relaxed niet garanderen dat alle toestellen hun optimale temperatuur bereikt hebben.

Uw volledige gegevens door te geven bij de boeking (indien mogelijk via email of sms)

Wij verzoeken u uw reservatie steeds te bevestigen met een voorschot van 50 % van de gewenste behandeling.

Uw reservatie is enkel geldig indien het voorschot betaald werd.

Indien wij uw voorschot niet ontvangen binnen de 2u dat u een reservatie maakt bij ons word de reservatie automatisch verwijderd.

Kinderen van 0 tot 12 jaar: € 20 euro ongeacht het aantal uren. (altijd vergezeld door 1 volwassen persoon minimum 18 jaar)

Annuleringen


Annuleringen dienen minstens 48 uur op voorhand te gebeuren om uw voorschot te kunnen bewaren voor een volgend bezoek. Voorschotten worden niet automatisch terugbetaald. Om uw voorschot te behouden kan u uw boeking slechts éénmalig verplaatsen en dit binnen de 30 dagen.

Bij annuleringen minder dan 48 uur voor het gereserveerde uur, zal het voorschot als annuleringskost aangerekend worden.

Bij annuleringen minder dan 24 uur voor het gereserveerde uur, zal het volledig bedrag aangerekend worden.

Indien u gereserveerd hebt en niet komt opdagen zonder tijdig te verwittigen zal het volledige bestelde bedrag en een vaste schadevergoeding aangerekend worden van € 50 vermeerderd met eventuele inningskosten.

Indien u verhinderd bent om uw reservatie na te komen, mag steeds iemand anders in uw plaats komen. U dient ons hier wel op voorhand over in te lichten.

Indien de annuleringskosten niet volstort zijn, behouden wij ons het recht om uw profiel te blokkeren in onze agenda en deze informatie door te geven aan andere sauna’s, hotels en Wellness centra.

U dient de gehuurde tijden te respecteren en tijdig het complex te verlaten.

Cadeaubonnen


De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar op maat en naar ieders budget om iemand een onvergetelijk moment te schenken. De cadeaubonnen die verkocht zijn zijn één jaar geldig en dit zonder enige uitzondering. Indien u een cadeaubon heeft moet u geen voorschot betalen. Enkel het bon nummer doorgeven, dan is uw reservatie geldig.

Spa Kleding


Een badjas, slippers en handdoeken liggen voor u klaar. OPGELET: Badjas, handdoeken en slippers voor kinderen zelf meebrengen! Bij aanvang van het saunacomplex is het verplicht om te douchen. Verplicht gebruik van de handdoeken in de sauna, op de zetels, stoelen,.... Dit om hygiënische redenen. Het dragen van slippers is zowel binnen als buiten verplicht. Er is ook een haardroger en een spiegel voorzien om je op te frissen. Bad kledij of juwelen zijn toegelaten (dit is op eigen verantwoordelijkheid.) We zijn niet verantwoordelijkheid voor eventueel verlies of beschadiging hiervan.

Spa Sfeer


Privacy en persoonlijk contact vinden wij uiterst belangrijk. Het is verboden te roken in het saunacomplex. Dit mag enkel op de hiervoor voorziene ruimte buiten. Huisdieren zijn niet toegelaten. Gelieve de rust van onze buren en andere klanten in het gebouw te respecteren. Roepen, gillen of lawaai maken in het complex, relaxtuin of massage baden kan leiden tot verwijdering in ons complex. Bij vaststelling behouden wij dit recht. Kinderen dienen steeds onder toezicht van een volwassen begeleider (-ster) te blijven.

Bij aankomst krijgt u een rondleiding met alle informatie over het gebruik van de faciliteiten. Het gereserveerde eind uur wordt steeds aangehouden, ook indien u laattijdig bent aangekomen, zodat de volgende klanten op tijd de ruimte kunnen betreden na reiniging.

Wanneer er schade wordt toegebracht aan het complex bent u verplicht de schade te vergoeden. Kan hierdoor het complex niet meer 100% functioneren, zal er een schadevergoeding van € 500 per dag betaald moeten worden (vanaf de dag dat de schade is toegebracht tot en met de dag dat deze hersteld is.) Instellingen aan de apparatuur mogen niet gewijzigd worden.

Het is verboden om producten toe te voegen aan gelijk welk onderdeel van het complex bv jacuzzi, zwembad,...

Duiken in het zwembad of de jacuzzi of het uitvoeren van balspelen is ten allen tijde verboden.

Lopen of rennen is ten strengste verboden in het volledige complex. De klanten zijn eraan gehouden geen verboden middelen in ons complex binnen te brengen!

B-Relaxed volgt strikt de richtlijnen uitgezet door de Vlarem II wetgeving en het Ministerie van Volksgezondheid. Hierdoor kunnen wij niet altijd voldoen aan de eisen van de klant. Indien de klanten de richtlijnen overtreden, is dit steeds op eigen verantwoordelijkheid.

In geen geval kan B-Relaxed aansprakelijk gesteld worden voor lichamelijke of materiële schade die veroorzaakt wordt door het foutieve of onvoorzichtige gebruik van de faciliteiten.

Iedereen betreedt het complex en de toestellen/apparatuur op eigen verantwoordelijkheid en eigen risico.

Drank & hapjes


Het is niet toegelaten eigen drank en hapjes te verbruiken. Er is een minibar voorzien in ons complex. U kunt hapjes bestellen via de parlofoon, als ook onze flessen wijn/cava/prosecco/champagne. Het is verboden om drank en eten te verbruiken in onze sauna, infrarood, jacuzzi en zwembad. Alle consumpties worden afgerekend aan het einde van uw bezoek. Er worden ook geen sporttassen of grote handtassen toegelaten. Supplement van € 25 wanneer u rookt op de niet voorziene plaats in het complex, eigen drank of eten nuttigt of als u eigen meegebrachte elektrische apparaten gebruikt.

Eventuele supplementen


B-Relaxed staat voor kwaliteit, klantgerichtheid en strikt hygiënische huisregels.

Om dit te garanderen, vragen wij om uw volledige medewerking.

Onze basisregel bij het opstellen van onze huisregels is: "wat u thuis niet doet, kan u bij ons ook niet doen!"

Vandaar zijn wij genoodzaakt om supplementen aan te rekenen indien een klant zich niet aan de huisregels houdt.

- Na elke sauna sessie wordt de sauna volledig gekuist om de volgende klant dezelfde kwaliteit en hygiëne aan te bieden. Daarom is het belangrijk dat u het eind uur van u sessie respecteert. Indien het eind uur niet wordt gerespecteerd komt er per minuut € 1 boete op de afrekening bij.
- Supplement van € 50 wanneer u het saunacomplex extreem nat of extreem vuil achter laat (voorbeeld: etensresten of andere voorwerpen in de baden, gebroken glazen doorheen de unit, kauwgom, gebruik van persoonlijke massage oliën of scrubs, het uitsmeren van diverse producten op de vloer, muren, ramen, ...).
- Boete van € 1000 wanneer u een product toevoegt aan onze baden (zwembad, sauna, jacuzzi, stoombad, ...).
- Indien u badjassen of handdoeken meeneemt uit B-Relaxed, wordt de kostprijs van het item + € 25 administratieve kosten aangerekend.
- Indien u incorrect informatie betreffende benuttigde consumpties doorgeeft en een bijkomend factuur moet aangemaakt worden, wordt er een administratieve kost van € 25 aangerekend.

Wanneer er schade wordt aangebracht in ons complex of dingen worden ontvreemd zullen de kosten van de herstelling, reiniging of vervanging integraal doorgerekend worden aan de huurder. Bij vaststelling van diefstal zal onmiddellijk de politie ingeschakeld worden!

Elk geschil tussen B-Relaxed en de klant wordt beslecht volgens het Belgische recht en elk geschil behoort tot de uitsluitende bevoegdheid van de Rechtbank van Hasselt.

Wij wensen u een aangenaam verblijf toe in ons privé saunacomplex.